full-screen plugin

2008.11.17. 19:06 | Crystal | Szólj hozzá!

Az eclipse-t ugyan önmagában nem lehet teljes képernyős módban futtatni, de van hozzá plugin: code.google.com/p/eclipse-fullscreen/

Telepíteni ugyanúgy kell, mint bármilyen más plugint offline: töltsük le a zip fájlt, a plugins mappában fogunk találni egy jar fájlt (ez maga a plugin), ezt másoljuk be eclipse-telepítésünk plugins mappájába, majd indítsuk el/újra az eclipse-t. Ezután ctrl+alt+z billentyű-kombinációval tudunk belépni full-screen módba. Ekkor eltűnik a képernyőről az ablak-fejléc, a menü és az eszköztár, meg persze az oprendszer sallangjai (start menü, panelek stb). Így sokkal nagyobb területet kapunk a kódunk szerkesztéséhez, ami néha nagyon hasznos lehet, főleg akkor, ha nagyobb projekten egy képernyőn dolgozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eclipse-ide.blog.hu/api/trackback/id/tr84774166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása